Rustiques hjältar

kämpa

Det är något vi idag strävar efter och vi vill tillsammans med alla er ta oss igenom detta! Vi lever i dagsläget i en situation som vi inte kunnat förbereda oss på, detta leder till samarbeten vi inte kunnat drömma om. Kreativa lösningar och idéer blommar och vi som samhälle går ihop och stöttar varandra! 

Därför skapar vi RUSTIQUE´S HJÄLTAR. En möjlighet att stötta lite mer för att kunna stärka oss som företag och ge oss möjligheten att leva vidare, att kunna erbjuda all vår fantastiska personal arbete och kunna stå starka även efter detta! 

var med och stötta oss

nivå 1 - 250:-

Personligt tack på vår hemsida.

nivå 2 - 500:-

Personligt tack på vår hemsida & vi bjuder på brunch för 2 personer.

nivå 3 - 1000:-

Personligt tack på vår hemsida & vi bjuder på brunch för 2 personer inkl 1 Rustique t-shirt.

nivå 4 - 5000:-

Personligt tack på vår hemsida & vi bjuder på brunch för 2 personer inkl 1 Rustique t-shirt. Även möjligheten att vara med på en av våra menyprovningar vid byte av meny.

nivå 5 - 10000:-

Personligt tack på vår hemsida, gravering mer ert namn i skylten ”Rustique’s Hjältar” som kommer hänga i restaurangen & Rustique t-shirt. En speciell VIP upplevelse för 2 där vi står för mat & dryck inkl hämtar gästerna.

nivå 6 - 50000:-

En unik Chef´s Table upplevelse för 10p där man får vara med och se och kommunicera med köket. Vi står för mat & dryck. Personligt tack på vår hemsida, gravering mer ert namn i skylten ”Rustique’s Hjältar” som kommer hänga i restaurangen & Rustique t-shirt.

Så här går du till väga

För att göra ett bidrag skicka summan via swish på 123 543 84 86. Märk överföringen med det namn eller företag som står för bidraget så att vi vet vem vi ska tacka.

Skicka sedan ett mail till oss på info@restaurangrustique.se med kontaktuppgifter så vi kan bekräfta bidraget.  

Stort Tack!

/ Nadia med personal

ett stort tack till

VÅRA HJÄLTAR

Fredrik Östlund & Malin Andersson

Lars & Kay Mikaelsson

Idunn Wine Norsjö

Mike Jackson

ebba linder

birgitt hallberg

TACK FÖR DIN BOKNING!